O nama

Termoelektro d.o.o. Brčko je privatno i nezavisno preduzeće osnovano 23.07.1997. godine. Preduzeće je nastalo iz Holdinga Termoelektro a.d. Beograd osnovanog davne 1948. godine.

Termoelektro je specijalizovano preduzeće za: izgradnju, remont, rekonstrukciju, revitalizaciju i održavanje termoenergetskih, industrijskih i drugih postrojenja, kao i izradu i montažu nestandardne opreme i konstrukcija. Termoelektro pruža kompletnu i kvalitetnu uslugu od inženjeringa i izrade projekata do organizacije na samom gradilištu po principu „ključ u ruke“.

MISIJA

Da razvijamo i održavamo poslovne odnose s domaćim i stranim partnerima pružajući visoki profesionalizam i vrhunski kvalitet uz poštovanje rokova i interesa naših klijenata.

Svojom prepoznatljivom poslovnom politikom želimo da privučemo, razvijemo i zadržimo najbolje stručnjake na području naše djelatnosti. Tako ćemo povećati povjerenje u Termoelektro žig, što je naša obaveza prema poslovnim partnerima, vlasnicima, zaposlenima i društvu u cjelini.

VIZIJA

Da zadržimo vodeću poziciju na domaćem tržištu, te da ojačamo svoju ulogu na strateškim tržištima u inostranstvu.

Želimo da izrastemo u preduzeće koje je sposobno projektovati i izvesti i najkompleksnije projekte, te svojim kvalitetom nadmašiti očekivanja svojih klijenata.

CILJEVI

  • razvoj moderne, snažne, pouzdane i prepoznatljive kompanije na tržištu u BiH i inostranstvu
  • ispunjavanje svih ugovorenih zahtjeva naših kupaca u što kraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom
  • kontinuirana politika unapređenja naših usluga uz doslednu primjenu domaćih i međunarodnih standarda
  • da vlasnicima obezbjedimo sigurnost njihovog kapitala
  • da zaposlenima obezbjedimo ekonomsku sigurnost, ali i permanentnu edukaciju i poslovno i lično unapređenje
  • da aktivno učestvujemo u unapređenju lokalne sredine.